Na recept potrebujeme:
3 | vanilkové Tvaroháčiky |
200 g | kyslej smotany |
500 g | mascarpone |
250 g | práškového cukru |
3 | vajíčka |
250 g | maslových sušienok |
120 g | maslo |
Kombinácie chutí, o ktorých ste ešte nepočuli. Vyskúšajte NiKA produkty vo varení a zažite nečakané dobrodružstvo s novými receptami – od šalátov, vyprážaný syr až po hravé dezerty pre deti.
Rozdrvené sušienky zmiešame s roztopeným maslom. Zmes natlačíme na dno tortovej formy vyloženej papierom na pečenie. Sušienkový korpus dáme zapiecť na 180°C na 10 minút a necháme vychladnúť. Do hladka vymiešame Tvaroháčikov, mascarpone a kyslú smotanu. Pomaly pridávame práškový cukor a vajcia. Krém vylejeme na predpečený korpus a pečieme 60 minút v rúre vyhriatej na 170°C. Upečený cheesecake dáme stuhnúť do chladničky a ozdobíme jahodami.
Dobrú chuť!
3 | vanilkové Tvaroháčiky |
200 g | kyslej smotany |
500 g | mascarpone |
250 g | práškového cukru |
3 | vajíčka |
250 g | maslových sušienok |
120 g | maslo |