Na recept potrebujeme:
NiKA bryndza | |
kyslá smotana | |
strúčiky cesnaku | |
korenie a soľ | |
zemiaky | |
tymián | |
jarná cibuľka |
Kombinácie chutí, o ktorých ste ešte nepočuli. Vyskúšajte NiKA produkty vo varení a zažite nečakané dobrodružstvo s novými receptami – od šalátov, vyprážaný syr až po hravé dezerty pre deti.
Dip namixujete jednoducho – stačí nám NiKA bryndza, kyslá smotana, strúčiky cesnaku, soľ a trochu korenia! Jemne ochutíme zemiaky korením a tymiánom a upečiete v rúre poliate olejom na 190°C cca 40 min. Podávať môžete s jarnou cibuľkou a dobrou náladou!
NiKA bryndza | |
kyslá smotana | |
strúčiky cesnaku | |
korenie a soľ | |
zemiaky | |
tymián | |
jarná cibuľka |